tiistai 14. elokuuta 2012

Ruusu-kakku


Luovuus kukassaan?!? Tämä saattoi olla äitienpäiväkakku omalle äidilleni tai jotain...en todellakaan nyt muista. Enkä muista yhtään, että mitä oli välissä ja päällä jne. Ja noi mun suklaa-pursotukset...voi luoja varjele mua noilta söpsötyksiltä. Ei ole suklaa-fryllinkien ja spruuttausten teko mun alaa, enempi roiskien menee. Ostin pönttö vielä semmasen vehkeenkin, jolla homma sujuu...ja sanonpa vaan että pruut,pruut...joltain muulta ehkä :D) Todettakoon kuitenkin, että jälleen kerran kakku maistui makoisalle tökkivästä spruuttaus-tekniikasta huolimatta.

Multa pääsee nyt......kiitos. Kiitos arki, kiitos kun tulit! Kesä alkaa olla ehtoo puolella ja kiva kesäloma olikin mutta arki on tervetullut armahdus. Lapset aloittivat tänään koulutaipaleensa ja elämään tuli kertalaakista järki ja rytmi. Ipanoihin tuli ryhtiä ja he nousivat neandertalilaisesta kumarasta ihan vallan pystyasentoon ja reippaaseen liikkeeseen. Koulupäivä oli mennyt mukavasti ja viikko-ohjelma nytkähti liikkeelle vauhdilla.

Kelitkin paranivat, että tenavat tarkenevat koulun pihalla telmiä ja luokkahuoneissa päntätä ja ynnätä. No ei vaan, tylsä asia lasten kannalta mutta itse pidän syksyn kuulaista ja raikkaista illoista. Päivällä on ihanaa kun aurinko paistaa ja lämmittää mukavasti vanhaa nahkaa mutta iltaa kohden ilma viilenee ja raikastuu. Ulkona on kiva liikkua, on lämmintä mutta ei tukalaa. Ilma suorastaan houkuttelee metsään retkelle. Sieni- ja marjaretkeä suunniteltiinkin seuraavaksi viikonlopuksi ja kelitkin näyttäisivät jatkuvan suotuisina marjastajille ja sienestäjille.

Näin tänään ensimmäisen lentomuurahaisen, se tuntui surulliselta. Niitä tapaa aina syksyisin. Nythän on vielä kesä, eikö niin? Ääh, pyyhitään syksyinen kuva kartalta ja nautitaan elokuun lämpimistä KESÄ-päivistä ja lempeistä illoista. Tehdään eväät reppuun ja mennään metsään retkelle!

4 kommenttia:

 1. En tiennytkään, että lentomuurahaiset kuuluu syksyyn. Näin niitä eilen Bulevardilla maassa ison keon. Ihanaa loppukesää muru <3

  VastaaPoista
 2. Heh, syksyllä saattaa polkupyöräillessään törmätä lentomurkku-parveen ja huomaa pian et hampaan välit on täynnä muurahaisia. Et pidä siekii suu kiinni kun ajelet sillä moottoroidulla pelillä;D
  Mukavaa ja lämmintä syksyä myös sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiittis, huivi naaman eteen :) toimii varmaan myös sienimetsällä (kommandopipo)

   Poista
  2. Kyl ois kommandopipolla ollut käyttöä....senkun kopse kävi ohimoilla..jak, ne hirvarit on ällöjä...

   Poista