Mustikkamuffinssit:
12 kpl isoja, 15-20 kpl pienempiä
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa
1½ dl pakastettuja mustikoita
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi jäiset mustikat nuolijalla sekoittaen.
Jaa taikina vuokiin (12 isoa amerikan muffinivuokia). Paista 225 asteessa 12-15 min.
Maailman parhaat mustikkamuffinssit tulee tällä ohjeella. Ja nyt samalla ohjeella kokeillaan suklaahippumuffinsseja. Kiitos loistavasta ohjeesta!
VastaaPoistaKiitos kommentistasi. Ohjehan on loistava jatodella helppo ja sitä on niin helppo myös "tuunata". Meillä lapset tekee tällä ohjeella usein muffareita, koska muistavat jo ulkoa ainekset :D
PoistaMukava kun kävit kyläilemässä blogissani!
Käyn uudestaankin; ihan varmasti. Sun ihana puoti on lisätty omaan blogiluetteloon.
VastaaPoistaVoi ihanaa, kiitos! Minä tulen myös kyläilemään sinne sinun blogiisi!
PoistaAurinkoa päivääsi!
Oi, ihania! T. Kaima
VastaaPoistaKiitos ja helppo ohje. Hyvä että löysit jotain kivaa täältä. Tuuhan kaima toistekin käymään :D)
PoistaHyvä resepti oli ja ihana herkkublogi! :) Sävelsin reseptiä maustamalla pienellä määrällä inkivääriä ja kaardemummaa ja koristelin sulatetulla valkosuklaalla -suosittelen, jos vain ko. mausteiden mausta pidätte!
VastaaPoistaKuullostaapa hyvältä, nam! Kiva kun olet löytänyt tänne.
PoistaNyt kirjoittelu ollut jumissa kevät/alkukiireiden takia mutta kyllä jatkuu, kun kiireet helpottaa.
Aurinkoista kesää sinulle!
Taas täällä. Piti tarkistaa toi uunin lämpötila. :D Tänään korvasin puolet sokerista fariinisokerilla. Saas nähdä kuinka ämmän käy.
VastaaPoistaHeipsan vaan,
Poistakiva kun olet siellä :)
Kerrohan kokemukset?