http://www.keliakialiitto.fi/liitto/horeca/gluteeniton_leivonta/
Sivuilla on hyviä vinkkejä ja ohjeita saada elämä maistumaan keliakiasta huolimatta.
Tällainen siitä kakusta sitten tuli.
Hämärä on syyskuun aamuina jo ihan käsinkoskekeltavaa, kuvissa ikävää :D
Kakussa oli 10 munan verran gluteenitonta kääretorttupohjaa, kostutin kakkupohjat vaniljamaidolla. Väleissä oli omena/persikkasosetta ja vaniljakermarahkaa. Kakku oli Hyla-versio gluteenittoman rinnalla ja pursotukset tein hyla-kermalla. Koristeet oli tehty sokerimassasta ja niihin oli sivelty vaaleanpunaista helmiäisjauhetta ja liimasin elintarvikeliimalla niihin vielä vaaleanpunaisia ja helmiäisen värisiä sokerihelmiä. Lehdet oli tehty valmiista vihreästä sokerimassasta kuviomuotilla.
Kakku oli kuulemani perusteella maistunut makoisalta, se on aina ilahduttavaa kuulla ja pelastaa paakarin päivän.
Onnittelut vielä pyöreitä vuosiaan juhlineelle syntymäpäiväsankarille, t.Jaanan Kakkupuoti :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti