sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kolme Smoothie-ohjetta

Mansikkainen

1 banaani
2 dl mansikoita
2 dl maustamatonta jogurttia
½ dl kaurahiutaleita tai kauraleseitä

Mittaa tarpeet kulhoon, marjat voivat olla jäisiä. Hienonna kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi, juotavaksi smoothieksi. Jos seos on liian paksua, lisää vaikka appelsiinimehua.

Mustikkainen

1 banaani
1 dl appelsiinimehua
2dl mustikoita
2 dl maustamatonta jogurttia

Mittaa tarpeet kulhoon, marjat voivat olla jäisiä. Hienonna kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi, juotavaksi smoothieksi. Jos seos on liian paksua, lisää vaikka appelsiinimehua.
 
Persikkainen

1 banaani
2 kokonaista persikkaa
½ dl kaurahiutaleita tai kauraleseitä
1 prk maitorahkaa
1 dl appelsiinimehua, tarpeen mukaan lisää appelsiinimehua, jos seos kovin paksua

Mittaa tarpeet kulhoon. Hienonna kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi, juotavaksi smoothieksi. Jos seos on liian paksua, lisää vaikka appelsiinimehua.
Tästä ohjeesta saat mango-smoothien kun vaihdat persikoiden tilalle mangot, nam. Ja voit jättää ohjeesta rahkan pois, jos rahkan maku on mielestäsi liian hapan. Lisää tilalle maustamatonta jogurttia.


Synttäri-huumaa

En ole leiponut aikoihin juurikaan mitään, saati kokeillut mitään uutta ohjetta. Tänään leivottiin pojan kanssa whoopie-keksit valmiiksi tyttären syntymäpäiväjuhlia varten. Niitä juhlistetaan ensi viikonloppuna. Miten juuri silloin kun pitäisi onnistua, keksit jotenkin lässähtivät kun ne otettiin uunista ulos. Noh, kokeilin yhden keksin täytteen kanssa ja ihan hyvää se oli, hieman littana vain malliltaan. Kyllä ne juhlissa syödään. Me leivottiin myös appelsiinijogurtti-kakkua ja suklaa-cookiesseja :) Katsotaan nyt, miten ne käyttäytyy pakastamisen jälkeen.

Seurattiin toisella silmällä leivonnan lomassa myös Sotshin kisoja ja tulihan sieltä Suomeen eka mitalikin, hyvä Enni!! Taitaa jäädä noiden taitavien lautailijoiden mitalit (niitä tulee vielä lisää!) ainokaisiksi. Turha odotella mäki- tai hiihtomitaleja, saati jääkiekosta!! Ollaan vaan iloisia, että Suomesta löytyy noin taitavia nuoria. Jännä kisa oli tuo tyttöjen Slope.

Tänä viikonloppuna ei ole ollut erikoista ohjelmaa. Perjantaina kävin rakkaiden ystävien kanssa pitkästä aikaa syömässä ja päivittämässä kuulumisia. Oli ihana nähdä näitä ihania naisia, naurettiin vedet silmissä ja maailma on taas paljon parempi paikka olla ja elää :) Poika-parka valitteli oloaan ja tuli flunssaan ja häneltä jäi lauantaiset jalkapalloharkat väliin. Hän piti minulle seuraa kun leivoin ja toimi näppäränä assarina! Kiitos hänelle kivasta seurasta. Tytär oli tänään ystävänsä luona viettämässä Valentine`s Day-etkoja. Ystävä oli valmistanut maukkaan aterian kaikilla herkuilla (näin ihania, herkullisia valokuvia, nam!) ja he kävivät luistelemassa heidän pihamaalleen jäädytetyllä luisteluradalla. Oih, kuinka ihana päivä heillä on varmasti ollut! Aurinkokin paistoi jossain vaiheessa ja kruunasi ystävysten päivän. Ihanat nuo kaksi <3 Itse kävin salilla hankkimassa haba-leissonit kipeeks. Salilla olikin mukavan rauhaisaa ja musaa kuunnellen treeni sujui mallikkaasti. Mukava mieli! Nyt unta pollaan, aamulla on aikainen herätys ja uusi työviikko alkakoon. Mukavaa viikkoa kaikille. Päivittelen synttäriherkuista kuvia ensi viikonlopun kekkereiden jälkeen.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti