torstai 16. kesäkuuta 2011

Ariel-kakku


Disneyn Prinsessakakku tuli tilauksena Pikku-Iirikselle, joka halusi kermakakun "kaikilla mausteilla" ja bling-blingeillä ja sen täytyi olla vaaleanpunainen :D
Kakku on kostutettu vaniljamaidolla ja täytteenä oli mansikkamoussea, koska pitihän sen täytteenkin olla pink.

Mansikkamousse:

300 g mansikoita
4 dl (mansikka)kermaa
1 prk rahkaa
½ dl vaniljakreemijauhetta
( 2rkl sokeria)

Soseuta mansikat. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon mansikkasose, rahka ja vaniljakreemijauhe. Lisää sokeria tarpeen mukaan. Levitä täyte pohjan päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa.
Täyte riittää pyöreän kakun kahteen väliin.

Vaniljakreemijauheen tarkoitus on "jähmettää" täytettä, suklaahan toimii hyvin tässä tarkoituksessa myös. Näin ei tarvitse välttämättä käyttää liivatetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti