Barbapapa-kakun välissä oli päärynä-omena sosetta ja vaniljakermaa. Kakun kostutin jo hyväksi havaitsemallani vaniljamaidolla. Palaakaan ei jäänyt ;D
Kukkakoristeita tein sokerimassasta eräänä iltana varastoon kuivumaan, niitä kannattaa tehdä kerralla enemmän, koska säilyvät hyvin kuivuttuaan ja on kiva kun varastossa on valmiita koristeita. Niitä voi vielä jälkikäteenkin "tuunata" liimailemalla niihin erivärisiä sokerihelmiä tai -rakeita.
Moi Jaana, Ihan hienohan tää blogi jo on. Voin kyllä autella tän kanssa joskus, jos vielä silloin tarvitset jeesiä
VastaaPoistaJa hei ihanan näköisiä noi kaikki kakut, oot kyllä taitava!!
Tsemppiä jatkoon tän kanssa! Sait musta uuden lukijan :-)
-Oona
Kiitos Oona <3
VastaaPoistaJa joo, joskus voisitte tulla vaiks käymään tai toisinpäin ni saisit opastella mua. Kivahan ois aina välillä päivitellä sivuja, olis mukavampaa lukijakunnallekin.
Ja kiitos kauniista kommenteistasi.
Tää blogeilu on ihan mukavaa hommaa, kun ensin pääsee vähän jyvälle. Kiva kun oot mun lukija :)