sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannuksen jälkeiset terkut

Olipa mukava käydä blogissani ja huomata, että tänne on ilmestynyt uusia lukijoita, kiitos ja tervetuloa. Toivottavasti löydätte täältä jotakin kokeilemisen arvoista tai muuten vain tutustumisen arvoista.

Ostin siskojeni kukkakaupalta ylläolevan tekstitarran ja laitoin sen keittiön seinälle, kuvastaa kyseisen keittiön henkilökunnan työoloja melko realistisesti :D Noh, itse vietän siellä aikaa mielelläni ja jotenkin keittiö on vaan meidän perheessä semmoinen huone, jossa tehdään kaikkea. Jopa koululäksyt "sujuvat" kuulemma paremmin keittiönpöydällä, murr. Vanha keittiönpöytämme kertoisi kuulijoilleen varmasti monta mielenkiintoista tarinaa, jos vain osaisi puhua. Sen ja ruoan äärellä jaetaan ilot ja surut. Niin se vaan on. Ennen vanhaan ei taloissa ollut kuin se yksi iso tupa perhettä kohti. Nykyään on jokaiselle omat huoneet, on olohuone, takkahuone jne. mutta keittiö on paikka, jossa perhe kokoontuu ja keittiönpöydän ääressä käydään läpi ne päivän porinat. Keittiö on siis meillä ainakin talon sydän ja toivottavasti ainakin täynnä lämpöä ja rakkautta <3

Hyvää juhannuksen jälkeistä eloa ystävät, lisäilen hyviä makuja blogiini kunhan ehdin kokeilla, ajatuksissa on ainakin suklaiset herkut.

T:Jaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti