sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Bemari-kakku

Bemu-kakku meni pienelle pojalle, joka on antaumuksellisesti Bemari-miäs isoilla kirjaimilla. Kakun välissä oli mansikkamousse, koska kakku tehtiin ns.oravan nahkakauppoina. Mun pakastin ammotti "mansikka osaston" kohdalla tyhjyyttään, joten vaihdon kakun marjoihin. Näin se sujuu kätevästi vanhanaikaiseen tyyliin.


Kuulaita aatoksia

On se hyvä, että näitä saa taas, nimittäin uusvanhoja Hopeatoffeita! Ja maku on autenttinen. Muistan lapsuudesta kun näitä oli semmasina patukoina. Niiden käärepaperit oli aina tarttuneet kiinni toffeeseen ja kärsimättöminä ja karkkihimoisina toffeet vedeltiin papereineen päivineen. Uudisversioissa on juuri sopiva sitko ja ehta maku. Tosin paperi onneksi irtoaa paremmin :) Mahtavaa namua ja voin kertoa, että näillä nameilla vetää överit tosi helposti!!! Kuulin luotettavalta taholta tässä taannoin, että näitä saa taas ja kello oli muutamaa minuuttia vaille yhdeksän (illalla) kun hiivin paikalliseen Kitymarkettiin toffee-ostoksille. Siinä sitten selittelin typeriä kassalla, koska häpesin myöhäistä ja varsin turhamaista kauppareissuani. Mutta kassatyttö oli ihan cool ja tokaisi, että hän olisi juossut näiden perässä vaikka Vladivostokiin, jos tiesi niitä sieltä saavansa. My kind of salmiakki-girl! Täytyis kehittää Hopeatoffee-kakkutäyte, hmmmm....

Well, on se syksyä ilmassa. Ihanan kuulaat aamut ovat tulleet jäädäkseen. Saimme nauttia aivan mahtavasta intiaanikesästä ja tuntuu, että kesä on vaan jatkunut ja jatkunut. Viime aikoina on aamuisin kuitenkin ollut jo oikeasti viileää. Sukat ovat mukavat ja olen haikeudella jättänyt jäähyväiset flip-flopeille, ensi kesään sitten!
Ilmat ovat olleet silti kauniita aamun kirpeästä viileydestä huolimatta ja iltapäivisin jopa helteistä. Sienimetsään tekisi mieli. Eväitä reppuun ja metsään. Sen teen vielä mutta en tänään. Lähden moikkaamaan äitiä ja isää ja päivittämän kuulumisia. Ensi viikolla ystävien tapaamista ja taiteiden yön tapahtumia, tällä kertaa Haminassa. Lähdemme porukalla katsastamaan siskon lauluyhtyeen keikkaa sinne. Ja uuh, iihhanaa, mulla on kampaajalle aika. Karvahattu kevenee :) Ja Lontoon matka lähenee, jesshhh. Näihin tunnelmiin, tavataan taas ystävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti