tiistai 9. helmikuuta 2016

Sairaanhoitajan kakku

Kaikenlaista on tapahtunut sen jälkeen kun viimeksi tänne kirjoitin. Sanoin itseni toukokuun lopussa irti ja vaihdoin työpaikkaa. Tuli karmea ikävä tien päälle ja kotisairaanhoitajan hommiin. Kesän olin Keltakankaalla kotihoidossa sairaanhoitajan sijaisena ja syksyllä lähdin tekemään 3 kk:n sh:n virkavapaata Kouvolan kotiutustiimiin. Sielläpä aukesi syksyllä sairaanhoitajan toimi, hain ja pääsin. Elämä on kummallista, joku johdatus taas tuli ja näytti suunnan. Tässä sitä nyt ollaan, vakituisesti töissä kaupungilla (again) ja pakko myöntää, ettei paremmin olisi voinut käydä! Tykkään ihan mahottomasti työstäni, sitä vanhanajan kotisairaanhoitajan hommaa parhaimmillaan! Nyt on hyvä, tässä.

Tein työkavereille kakun. Määräsin itselleni jo pitkään käyttämääni lääkettä, purkissa vakkariduunin alkamispäivä ;) Hah-haa...kyl minuu ain välil aikas paljon lapsettaa...

Kakussa oli 7-munan pohja ja välissä mansikkaa ja vaniljamoussea. Hyvää oli ja kaikilla oli hauskaa pillereitä syötyään.

Olen vaan ollut aika kiireinen, en ole montaa kertaa ehtinyt postailla kuulumisiani mutta yritän postailla aika ajoin näitä kakkukuvia edes, että näette mitä olen puuhastellut.


Mannerin lipan alla
Kouvolassa sijaitsevassa museossa, Poikilossa menee tälläkin hetkellä ihana retro-näyttely Mannerin lipan alla. Se kertoo ajasta ennen kännyköitä ja nettiä. Kouvolalaisten nuorten elämästä ennen, olisko lähtenyt 70-luvun alkuvuosista aina ysärieloon asti. Mitä nuoriso silloin puuhaili? Millaisissa vermeissä sitä kuljettiin ihmisten ilmoilla ja mitä musaa kuunneltiin? Aivan mieletön näyttely, paljon tutkailtavaa. Suosittelen lämpimästi! Varaa vaan hyvin aikaa, että ehdit rommata kaikki nurkat ;)

Yllä olevat kuvat näyttelystä, mun mieheni bändikuvassa oikella ja mun lemppariauto, joita mullakin oli nuoreen likkaan kaksikin kappaletta ja vielä tulee se päivä, jolloin ajelen kuplalla. You`ll see.
Menkääs kaikki Poikiloon, se kannattaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti