lauantai 13. helmikuuta 2016

Rokki-kakkuRokki-logo


Hieman isommalle pojalle, Aakolle tilattiin rokken roll-henkinen 50-vuotiskakku. Sitä numeroa ei saanut laittaa näkyville kun se kuulemma hieman ahdistaa. Sovittiin tilaajan kanssa, että piilotan sen yhteen nuotiiin, ihana pienellä, ettei niin ahistais :) Kakussa oli 7 munan suklainen kakkupohja ja väliinkin laitettiin suklaatimoussea. Palaakaan ei kuulemma jäänyt ja ryhmä yrittää keksiä äkkiä jonkun ihanan tekosyyn juhlia, että voisvat tilata taas kakun multa, hih! Hauskoja ovat, peijoonit.


Rokki-iltamia
Ollaan otettu melkein jo tavaksi muutaman ihanan ystiksen kanssa käydä kuuntelemassa musaa tuolla Kouvostoliiton hämyisissä kuppiloissa. Mr. Catfish alias Hra Kissakala, on yksi ihan ehdoton bilebändi-suosikeistani. Tämä kouvolalainen orkesteri vahvistettuna hesalaisella laulajalla tuuttaa sellaisella hillbilly-varmuudella bilemeiningin kattoon, että siinä tossun pohjat käryää! Aivan huippuu..

Tilattiin liput myös J.D. McPhersonin keikalle Hämeenlinnaan huhtikuun alussa. Aivan mielettömän kiva bändi. Kannat kattoon meininkiä from U.S.
Tsekkaas tästä : Let the good times roll

Meinattiin tilata liput myös Michael Monroen keikalle uuteen, pian avattavaan House of Rockiin. Toivon yrittäjille menestystä uusissa tiloissa ja kaikkea hyvää. Turhan rankalla kädellä on heitä kohdeltu, kun piti hyvistä tiloista lähteä pois. Mutta jospa siihenkin pätee vanha sanonta yhden oven kun sulkee, toinen avautuu...ja tuo kaikkea hyvää tullessaan.

Käytiin viime viikonloppuna isolla porukalla tuhlaamassa omaisuus Disney-konsernin järjestämään Disney On Ice-showhun. On se kyllä hieno show. Ihana oli katsella tädin kullannuppujen ilmeitä, kun Disney marssitti jäälle kaikki parhaat hahmonsa. Aku on mun kestosuosikki ja Minniä ei voita mikään! Pikkutytöt fanittaa tietenkin Annaa ja Elsaa, on ne kyllä ihanat, ei käy kieltäminen. Paikalla oli muuten varmaan noin 5000 pikkuista Annaa ja Elsaa asianmukaisine kostyymeineen.
Mehän tietenkin syötiin reissulla paljon ja hyvin ja Kinuskilla oli taas ihan siinä matkan varrella ;)


Jälkkärijono...
Ja Porvoon Rosso on the best! Sekin jää siihen matkan varrelle palatessa ja sieltä saa hyvää "iltapalaa", että jaksaa ajaa kotiin. Auton kanssa oli hieman jännittävää. Tellun Opelixi ei ihan ollut samaa mieltä siitä, jatkuuko matka mutta päästiin perille ja päästiin vielä takaisin kotiinkin. Ilkeesti haisi palaneelta kumilta koko auto....I wonder why?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti