sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Marilyn-kakku


Vihdoinkin! Sain tehdä sen, iki-ihanan Marilyn-kakun. Tyttären ja minun yhteisille synttäreille värkkäsin Marilynin kuvalla varustetun tyttöjen "glamour-kakun" tai ainakin mun mielestä sellaisen. Tytärkin osti mun idean ja oli ihan tyytyväinen lopputulokseen. Yhteensä täytimme 60-vuotta, ikä-jakauman saatte päätellä itse :D)


Tosin piirtämäni lyijykynävedos oli paljon enemmän mallinsa näköinen, se on SE katse! Mutta jos minun yyber 70-vuotias isänikin tunnisti kakun mallin ja tokaisi että sehän on Marilyn, niin kai se sitten vähän edes oli näköinen. Kysyin isältäni että mistäs tiesit? Hän vastasi, että sillähän oli tommonen näppylä poskessa! Heh!


Tein kakkuun seitsemän munan kakkupohjan ja kostutin sen semisti sokeroidulla sitruunanmehulla. Keitin kakun väliin herkullisen sitruunakiisselin ja sen päällä laitoin paksuhkon kerroksen vaniljamoussea! Nami kun oli hyvää. Koristeet tein vaahtokarkkimassa-päällisen reunapalajämistä muotilla ja supsautin niihin helmiäissuihketta, tällä kertaa tein sen ulkona ja keittiöni säästyi helmiäisverhoilulta! Kyllä apinakin oppii!


2 kommenttia: