perjantai 20. kesäkuuta 2014

Stella-kakku


Pieni ja suloinen Nemi-tyttö täytti 2 vuotta ja sain kunniakseni tehdä hänelle Angry Birds-kakun. Kakun väliin toivottiin mansikkaa ja tein sen mun "aina varman" mansikkamoussen. Nemin ilme oli ollut näkemisen arvoinen kun kakku nostettiin pöytään. Muutkin vieraat olivat ihastelleet kakkua ja se sai paljon kiitosta! Pahainen paakari ei voi olla kuin tyytyväinen saamaansa hehkutukseen ja toivottaa pienelle tytölle onnea syntymäpäivänsä johdosta! Tämä oli taas kiva projekti, näist mie tykkään :)


Stella eestä ja Stella takaa...

Juhannus

Kohta pakataan auto täyteen...toppavaatteita ja villasukkia :) no ei vaan, ja lähdetään viettämään juhannusta Werlaan. Keli on ainakin nyt ihan kaunis, lämmintä päälle niin ei palele. Syödään hyvin ja saunotaan. Katotaan päivän kuluessa, jäädäänkö yöksi. Poika lähti jo eilen kaverinsa mökille Vuohijärvelle. Sinne lähti neljä y-kromosomi kaveria tämän perheen iloksi. Pieruhuumori kukoistaa. Soittelin töistä pojalle eilen, että onko saanut mitään pakattua. Poika vastasi; "Joo, oon pakannu. Noi viime vuotiset koulukirjat, poltetaan ne poikien kanssa kokossa. Meil on kirjakokko!" Jahas, soitin sitten kaverin äidille, et katotko mitä sillä on päällä? Tod.näk. jalkkisshortsit jalassa ja jalkapallo kainalossa! Sinne se nyt lähti, kai sillä oli jotain muutakin siellä kassissa kuin ne kirjat.



Me ripustetaan mökillä vanha ration romisko mökin nurkalle ja käännetään yle radio suomen kanavat kaakkoon ja radiostahan soi randomina tää biisi; Tähdet meren yllä. Kuuluu NIIN mun juhannukseen! 

Eipä muuta kuin Hyvää juhannusta kaikille ja pitäkääs itsenne lämpiminä, kirjakokolla tai ilman :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti