sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Päivänkakkara-kakku


Kuusankoskella vanhalla tehdasalueella, Kuusankosken Taideruukilla järjestettiin tänään leikkimielinen kakkukilpailu, tosin ihan vakavasti otettava. Minun rakkaat pikku-siskoni saivat minut yllytettyä mukaan kisaan. Sielläpä se päivä meni mukavasti paikkoja kierrellen ja kaikkea kaunista ihmetellen kun odoteltiin kakkukisan tuloksia.


Tuomon Luomun Cafe Ruukitar on avattu uusissa, upeasti sisustetuissa tiloissa ja nyt ulkopuolella on isompi terassi.

Emmi tokaisi, että ihan kuin oltais Helsingissä. Hän ei ollut aikaisemmin käynyt noissa Ruukiportin pienissä butiikeissa. Niin tai ihan kuin oltaisiin Tampereella...tai Manchesterissä :) Pikkuisen tehdaskaupungin tyttö tuntee näissä paikoissa olevansa kuin kotonaan.

Kakkukilpailun tuotoksia. Kyllä oli hienoja kakkuja! Kaikki hauskasti tosi erilaisia, mitään tiukkoja sääntöjähän ei ollut.
Mun Päivänkakkara-kakku. Kakku oli koottu Charlotte-tyyliin vadelmakääretortun viipaleista ja täytetty Mango-mousella. Leikkauspinta oli tosi kaunis, siitä en saanut valitettavasti kuvaa mutta näin jossain vaiheessa ja oli kivan näköinen.


Koristeet tein vaahtokarkkimassasta ja päällinen oli myös samaa elintarvikevärillä värjättyä massaa. Kukkien varret pursotin pikeeristä.

Olin yleisö äänestyksen toisella sijalla ja varsinaisessa kisassa ei sijoituksia ollut kuin se ykkönen. Ykkössija meni sivu suun mutta sain Kakkukisa Diplomin erikoismaininnan Innovatiivisin kakku. Olihan se kokemus! Kiitos vaan siskot hullun yllytyksestä :)
Ruukin tapahtuma sinällään oli oikein kiva, keli oli tosin melko viileä ja ulkona oleilu ei oikein kiinnostanut mutta tosi kivasti oli porukkaa liikkeellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti