perjantai 17. kesäkuuta 2016

Olof-kakku


Frozen-elokuvan hohto se ei ota laantuakseen! Kummi-tytön 6-vuotissynttäreille tein tämän kakun. Olof-lumiukko on kyllä valloittavan ihana hahmo tuossa elokuvassa. Elsan sanoin; Minä rakastan Olofia. Tämä selvä!

Kakun välissä oli mango- ja vadelma-mousse. Koristeet tein vaahtokarkkimassasta etukäteen. Olof-hahmon alla oleva "jää" on valkoista vaahtokarkkimassaa ja värjäsin sen tarkoituksella epätasaiseksi, näyttää mielestäni hauskalta. Olisi saanut olla enempikin epätasainen väritykseltään. Kakku maistui ja juhlat olivat huikean ihanat Frozen-prinsessan juhlat.

Näihin juhliin sai kummi-täti osallistua arkartelemalla muutakin kuin kakkua. Ai että oli mukavaa piirtää!!! Sain askarrella ovikyltin ja Aasi-pelin, joka oli nyt Frozen teemainen. Olofin porkkananenä oli hukassa ;)
Olof ovikyltti

Olof- aasi peli
Juhlissahan oli vielä Olof-pinjata. Tiedättehän, se sellainen karkeilla täytetty paperinen hahmo, jota lyödään vaikka kepillä ja yritetään saada se rikki ja karkit leviämään ympäri huushollia. Juhlisssa oli tietenkin teeman mukaiset astiat ja siskon tytöt oli puettuina Elsa ja Anna-mekkoihin. Aaah miten ihanaa prinsessa-juhlaa siellä vietettiinkään.

Kevät oli juhlien aikaan kauneimmillaan ja pakko postata vielä pari omenapuun kuvaa siskon ihanalta pihamaalta.

Lapset sirkustelivat pihamaalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti