lauantai 13. joulukuuta 2014

Lucian päivän kakku


Aamuhämärissä kirjoittelen ja kuvia laittelen, valaistus ei ole paras mahdollinen vaikkakin yöllä oli satanut mielettömästi lunta kaunistaen maiseman puhtaudellaan. Toiveissa on sittenkin valkea joulu!

Onni on mukavat naapurit. Naapurin juhliin tilattiin Lucian päivän teemalla kakkua. Tein Lucian kruunun havukranssia mukamas muistuttavan reunuksen kakkuun vaahtokarkkimassasta. Kakku oli neljän kananmunan pohjalla ja väliin laitoin omatekemää mansikkahilloa ja vaniljarahkaa. Kostutin kakun maidolla. Oikein hyvää Lucian päivää ihanille naapureille, kuin myös teille kaikille muille.

Yöllistä hypetystä

Valvoin viime yönä ja hypetin. Kävin eilen illalla Studio Dance Pitin joulunäytöksen ensi-illassa ja voin kertoa, että se oli taas vuoden show!!! Taitavaa ja upeaa tanssin hurmosta niin nuoremmilta kuin hieman vanhemmilta tanssinharrastajilta. Uskomatonta tykitystä noin kahden tunnin ajan! Suosittelen lämpimästi, Lippuja saa vielä lauantain molempiin näytöksiin ja sunnuntain päivänäytökseen. Tätä Kouvola tarvitsee ja tätä se parhaimmillaan on! Jos ei nyt lopu se höpötys "Suomen turhimmasta ja tylsimmästä kaupungista" niin johan on kumma! Näytös ja sen välittämä energialataus kertoo omaa tarinaansa! Kiitos Riikka-Liisa Kuoppa ja upeat nuoret!

Täällä blogissa on ollut syksyn aikana aika hiljaista. Elämässä aina sattuu ja tapahtuu ja asioihin paneudutaan niiden vaatimalla tavalla. Eipä siitä sen enempää. 

Elo on jatkunut kaiken ohella. Kävimme tyttäreni kanssa Lontoossakin syksyllä ystäväni Pian ja hänen poikansa Vilhon kanssa. Vietimme päivän Tylypahkan maisemissa. Hauska paikka, suosittelen Harry Potterin ystäville. Lontoo se vaan aina on NIIN <3

Emmi ja minä <3

Pia ja minä <3
Syksyllä oli myös elämäni ehkä toiseksi paras keikka. Eka oli Lennyn aikaisempi keikka Helsingissä. Lenny Kravitz, uuh. Loistava. Olimme Terhin (siskoni) kanssa ajoissa paikalla ja päästiin lavan eteen hyville bongauspaikoille. Ihan loistava keikka ja uusi levy on ihan mielettömän hyvä. Mun mielestä yksi Lennyn parhaista, ellei paras. Jotenkin kypsempää kamaa.

Lenny <3 kuva Terhi Katajala

Tänään jatkuu Emmin tanssinäytökset ja mun yhdistetty rooli kuljettajana, kampaajana ja meikkaajana. Muutapa ei juuri ehdikään, paitsi näköjään lumitöitä! Toivotaan, että lumi nyt kestäisi ainakin joulun yli. Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti