lauantai 15. lokakuuta 2011

Pin Up-girl


Sain kunnian toimia paakarina paikallisen autoharrastaja-kerhon poikain (ja hyps, selvisi sitten kyseisen kuvan rustattuani, että sankareiden joukossa oli yksi xx-kromosomin omaava henkilökin ;D ) synttärikemuissa tekemällä juhliin pari kakkua. Kunnia se oli sikäli, että olen vuosien saatossa saanut bootsien kantoja erään paikallisen autoharrastetallin lattialla kuluttaa minäkin rokkenrollin tahtiin jatkobileitten merkeissä. Ja serviisihän oli aina mitä mainiointa, että kiitosta vaan pojjaat!

Ensimmäinen yhteydenotto ja kakkutilaus meni jotakuinkin näin: " Voisko paakari tehdä semmasen kohtuullisen suuren KÄPY-kakun?"  (käpykakun ohjeen julkaisen myöhemmin blogissani, kuten tosiaan lupasin) Paakari oli ihan et what? Kaikista maailman vaihtoehdoista...käpy-kakku? Noh, ehkä sillä oli symbolinen merkitys, kaverit ei ihan enää täyttäneet kriteerejä: vielä-ois-korvantaustat-märkänä-pojilla-osastoa vaan enemmänkin sitä Käpy-teemaa...no ei vaan mukavia, nuorekkaita könsikkäitä kaikki tyynni! Mutta, paakari sai ylipuhuttua pojat laittamaan hieman ihoa tarjolle, eli tarjosin toiseksi kakku-vaihtoehdoksi aina niin upeaa Pin Up-teemaa ja tällainen siitä sitten sukeutui, rokken roll! Hieman rokkia, tatskateemaa, vähän vanhaa, jotain uutta ja kuitenkin hillityn yybernaisellista.


Kakussa oli:

10 munan suklainen kakkupohja

välit kostutin laktoosittomalla vanilja-aromilla maustetulla maidolla

väleissä oli siskon tekemää omenahilloa ja lisäksi suklaamoussea

kuvan maalasin marsipaanille elintarvikeväreillä

pursotukset värjäsin elintarvikeväreillä ja sininen sävy haki ideaa tytön luomivärin väristä ;D

koristeet ovat helmiäissokerikuulia, kullan- ja helmiäisen sävyisiä

säväytin vielä marsipaania helmiäissuihkeella


Kyl mie luulen, et pojat tykkää kakusta ja tytötkin. Kuva oli hyvällä maulla valittu, joten käy myös naispuolisille roketti rollin ja upeiden tatskakuvien ystäville.

Oikein mukavaa syntymäjuhlaa pojille ja sille tytölle myöskin, tais toi ylkä lähteä just kuuntelemaan tarjolla ollutta rokkenrollii, koska kutsukin näihin kemuihin napsahti myös paakarille AVEC, eli avec osallistuu ja mie alan pakkaamaan tavaroita reppuun Pajulahdessa tapahtuvaa Pilates- ja hyvänolon viikkoa varten. Näihin kuviin ja tunnelmiin voidaan päättää raportti täältä RokkiKakkupuodista ja onnittelut vielä illan juhlijoille ja erityisen mukavaa roketti roll-iltaa kaikille sinne tallille, toivottavasti kaakut maistuivat!!

t. Jaanan Kakkupuoti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti