perjantai 6. tammikuuta 2012

Rocky Road-suklaa


Vaikka jouluna tuli syötyä suklaata enemmän kuin omiksi tarpeiksi, ei sitä voi heti ylensyönnin jälkeen jättää pois ruokavaliosta vaan edetään rauhallisesti. Voi tulla vaikka vierotusoireita ja huono elämä! Eli jatketaan valitsemallamme tiellä ja nautitaan suklaata vähän lisää. Tässäpä ohje, joka sopii naposteluun tai vaikka jälkiruoaksi. Helppo herkku!

Rocky Road suklaa:

2 levyä maitosuklaata (a 200g)
1 levy tummaa suklaata (a 200g)
50 g kookosrasvaa
1 pss Cashew pähkinöitä
1 pss kuivattuja hedelmiä
1 pss vaahtokarkkeja
+ halutessasi pari keksiä, ihan mikä vaan keksi käy, esim Digestive tai vaikka suklaapipari

Laita kookosrasva kattilaan suklaiden kanssa ja miedolla lämmöllä sulata rasva ja suklaa tasaiseksi massaksi. Pilko pähkinät, hedelmät ja vaahtokarkit (+ keksit) ja lisää ne suklaamassan joukkoon ja sekoita. Kaada massa laakeaan, tuorekelmulla vuorattuun astiaan ja laita pakastimeen kovettumaan. Kun suklaa on kovettunut, irroita levy vuoasta ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi veitsellä, NAM!!!

2 kommenttia:

  1. Niin se on parree, et pikkuhijaa vähentää suklaan määrää... ettei tuu kovin vieroitusoireita. =D

    Tämä ohje on oottanut testauspäivää.

    VastaaPoista
  2. Kyl näi o, pikkuhiljaa hyvä tullee :D)
    Kandee kokeilla, hyvää on!!!

    VastaaPoista