Kuva Terhi Katajala |
Ensin kilisteltiin tervetuliais maljoja, hieman kuplivaa kehiin.
Kuva Terhi Katajala |
Alkupala:
Baked mushrooms stuffed with ricotta.
Kuva Terhi Katajala |
Pääruoka:
Tagliatelle with asparagus, crispy pancetta and parmesan
Jälkiruoka:
Tiramisu-cheesecake
(Huom. ohje kuvien ja tekstien alla, skrollaa alas)
Ohjelmana:
Some guitarmusic by my husband
Ilta päättyi rakettien paukkeeseen ja lasten riemun kiljahduksiin! Mukavaa oli ja kiitos siitä mukavalle seurueelle!
Hyvää uutta vuotta friends, tuokoon se tullessaan lisää rakkautta ja ilon pisaroita elämiimme!!!
Tiramisu-cheesecake
(Huom. ohje kuvien ja tekstien alla, skrollaa alas)
Kuva Terhi Katajala |
Some guitarmusic by my husband
Kuva Terhi Katajala |
Kuva Mika Katajala |
Tässä vielä Tiramisu-cheesecaken ohje:
200g keksejä murustettuna (käytin tähän joulupipareita
kun niitä oli jäljellä, mikä vaan sopii)
50g margariinia sulatettuna
2 prk Tiramisu-rahkaa
1 prk kuohukermaa
1 prk Mascarpone-juustoa
1 appelsiinin mehu
4 liivatelehteä
(3 rkl vahvaa kahvia)
kaakaojauhetta viimeistelyyn
Murusta keksit ja sulata rasva. Sekoita ne keskenään ja levitä irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sekoita keskenään vaahdotettu kerma, Tiramisu-rahkat, (kahvi) ja Mascarpone-juusto.Purista appelsiin mehu kattilaan, kiehauta se ja sekoita joukkoon lionneet liivatteet. Kaada mehu-liivate seos kakkumassan joukkoon ja vatkaa hyvin. Kaada massa keksimurujen päälle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa. Irroita hyytynyt kakku vuoasta ja siirrä se varovasti tarjoilulautaselle. Koristele kaakaojauheella.
200g keksejä murustettuna (käytin tähän joulupipareita
kun niitä oli jäljellä, mikä vaan sopii)
50g margariinia sulatettuna
2 prk Tiramisu-rahkaa
1 prk kuohukermaa
1 prk Mascarpone-juustoa
1 appelsiinin mehu
4 liivatelehteä
(3 rkl vahvaa kahvia)
kaakaojauhetta viimeistelyyn
Murusta keksit ja sulata rasva. Sekoita ne keskenään ja levitä irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sekoita keskenään vaahdotettu kerma, Tiramisu-rahkat, (kahvi) ja Mascarpone-juusto.Purista appelsiin mehu kattilaan, kiehauta se ja sekoita joukkoon lionneet liivatteet. Kaada mehu-liivate seos kakkumassan joukkoon ja vatkaa hyvin. Kaada massa keksimurujen päälle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa. Irroita hyytynyt kakku vuoasta ja siirrä se varovasti tarjoilulautaselle. Koristele kaakaojauheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti