maanantai 9. huhtikuuta 2012

Angry Birds kakkuja

Pääsiäinen on tipujen aikaa, meillä ne oli vaan astetta äkäsempiä kottaraisia :D


Poikani täytti huhtikuun alussa kymmenen vuotta ja pääsiäisen aikaan hänelle järjestettiin 10v. synttärit Angry Birds-teemalla. Ensin mie lupasin heikkona hetkenä tehdä teemaan sopivan kakun. Sitten koluttiin kaikki Kouvolan kaupat ja marketit ja etsittiin Angry Birds-limsaa, löytyihän sitä ja isi osti pojalle koko korillisen tätä imelää mehua. Tämä siitä syystä, että synttäreille oli kutsuttu pojan koko luokka eli kaikki 23 liikuntaluokan oppilasta. Paikkana oli paikallisen ammattikoulun liikuntahalli ja siskoni päiväkodista lainattiin käytännöllisesti katsoen koko irtaimisto hauskanpito-välineitä kuten palloja, keiloja, hula-vanteita ja tasapainoilu-lautoja yms. Kaikenkaikkiaan 17 luokkakaveria saapui paikalle ja meillä oli tooosiiii mukavat liikunnalliset synttärit. Toivottavasti kaikille luokkakavereille jäi sama tunnelma! Kiitos kivoille kavereille kivoista juhlista!



Tämä kakku lähti siskon päiväkotiin kiitokseksi lainatavaroista. Molemmat kakut olivat täytteiltään samanlaiset. Täytin kakun valmiiksi kelmulla vuorattuun pyöreään kulhoon ja hyydytin yön yli. Tein täytteeksi vaniljanmakuisesta rahkasta, Flora vispistä ja päärynästä seoksen, johon lisäsin pari liivatetta. Kostutin kakun vaniljamaidolla. Koristeet tein marsipaanista ja vaahtokarkkimassasta. Pojan synttäreille tekemäni kakku oli meidän nuorison mielestä aivan liian kesyn näköinen, joten päiväkotiin tekemääni kakkuun yritin vääntää tylympää ilmettä ;D Birdin pään päällä olevistä heltoista tulikin aikas korkeat, joten kakkulootaan tehtiin helttojen mentävä aukko, hih!

"Heltta-teltta"


Tämä eka kakku on kyllä kieltämättä ilmeeltään kesympi kuin tuo toinen ja tämän linnun heltat oli kuulemma ihan väärässä paikassa. Laitoin ne asiaan vihkiytymättömänä tuonne "taka-raivolle". Parempiin suihin hävisi tämäkin kakku kaverisynttäreiden aikana, oli ne heltat sitten oikeessa tai väärässä paikassa.

Kiitos kaikille avustajille ja 3L:n oppilaille mukavista ja onnistuneista juhlista ja onnea Antti 10 v.!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti