sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Niiskuneiti-kakkuSain ihanan hempeän kakkutilauksen, pienelle 3-vuotiaalle tytölle pyydettiin tekemään Niiskuneiti-kakku. Väliin toivottiin mansikkaa. Tästä tulikin niin hempeä, ettei vois enää enempää olla. Kakussa on seitsemän kananmunan pohja ja välissä on mansikkamousse, kostutin kakun vaniljamaidolla. Kuva on piirretty vaahtismassalle elintarvikeväreillä ja ylijäämä massaa värjäsin väreillä ja painoin muotilla kukkia kuvan päälle. Onnea pienelle prinsessalle!

Kesämökkijuttuja

Sovittiin vanhempieni kanssa, että koska eiliselle lauantaille oli luvattu hyvää keliä, mennään siivoamaan kesämökki juhannuskuntoon. Sisko oli jo edellisenä iltana käynyt pesemässä ikkunoita sisäpuolelta ja sovittiin, että minä jatkan ulkopuolelta pesua, jos löydän tarpeeksi korkeavartiset saappaat!! On meinaan Suolajärvessä vettä!!

Lauantaiaamuna aletaan pakkaamaan siivoustarvikkeita auton persauksiin niin mitä tekee family-män? Lataa auton takapaksiin kalastusvälineitä??? On kalastuspakkia, on virveliä, on kuvapakkia jne.?? Minä; "WHAT?? Olemme menossa SIIVOAMAAN!!" Mikä on miehellä, että on teema mikä tahansa niin ne kalavehkeet ladataan autoon ensimmäisenä. Just ja just mahtui meidän muiden tavarat autoon, family-män huuteli vielä, että älä tunge sen virvelin päälle mitään, ettei siimat sotkeennu. Ai maailma!!

Mökille kun päästiin, oli mummo ja vaari jo paikan päällä ja matot jo tuulettumassa. Tämäkin, aina ne ehtii ennen meitä! Noh, family-män ryhtyi rempomaan venettä paikalleen talven jäljiltä. Naisväki alkoi siivoamaan mökkiä ja pieni mies ryhtyi vaarin kanssa siistimään pihaa. Puuhaa riitti koko päiväksi. Ei se family-män kehdannut niitä kalastusvälineitään sieltä autosta esille ottaa. Ryhtyi hiekkakuormaa tasoittelemaan. Noh, ehtii sitten kalastella juhannuksena. Saunottiin ja rohkeimmat kansalaiset uivatkin useampaan otteeseen, itse en kuulunut tähän marginaaliporukkaan. Sitten juotiin mansikkatorttu pannukaffet ja pakattiin itsemme autoon. Niin on mökki siisti ja mukava on ensiviikolla mennä juhannusta vastaanottamaan.

By the way, yhden ainoan kerran kiljuin kauhusta. Menin samperi soikoon sinne vessaan ennenkuin kukaan muu oli siellä käynyt ensin huiskimassa ne spider-verkot hiiteen. SE oli ainakin kämmenen kokoinen...näin ihan pienen vilauksen kun juoksin housut kintuissa kiljuen ulos vessasta. Vaari tuli ja pelasti mun hengen! I hate spiders!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti