sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Synttärikakku


 Jalkkispoika halusi kakun, jossa olisi mansikkaa ja suklaata eikä mitään krumeluuri-koristeita. Tein suklaakuorutteen ja väliin laitoin mansikkamoussea. Kysäisin vielä, että olisko too much jos laitettais päälle ne maagiset numerot? Ei ollut, sai laittaa. Yksinkertaisen komeeta ja miähekästä. Onnea vaan illan synttärisankarille!


Tein vielä eilen illalla koristeita ylijäämämassasta. Synnyttelin muutamat vauvat ja vääntelin massaa ruusuiksi, lehdiksi ja numeroiksi. Seuraavaan kakkuun taitaa tulla vauva, Katsotaan mitä siitä sitten tulee.


Kesämeininkii

Käytiin perjantaina naisporukalla Tommolan lavan avajaisissa. Siellä esiintyi Kake Randelin, tuo Mäntyharjun oma poika. Aikoinaan Kakella oli paljon takatukkaa ja lauloi korkeelta ja kovaa. Nykyään lauluääni on madaltunut, kaveri on hidastunut ja takatukkakin on kadonnut. Kake on NIIN eläkkeellä mutta meininki oli mainio. Mahtavaa työtä ovat Tommolan lavan yrittäjät tehneet viime syksyn ja kevään aikana ja saivat kuin saivatkin lavan avatuksi! Hienolta näytti ja lavahan sijaitsee varmasti Suomen kauneimmalla paikalla. Upea kuutamokin valaisi yöllisiä kulkijoita kun lähdettiin kotimatkalle. Menkää ihmiset käymään ja nauttimaan tanssimisesta (ken tanssii, mie en...) ja esiintyjistä!!!! Toivon menestyksekästä kesää Tommolan lavalle!! Meillä oli kivaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti