sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Nimiäis-kakkuSain suuren kunnian tehdä pienelle suloiselle pojalle nimiäiskakun. Tämä pieni suloisuus on meidän perheemme uusin tulokas, siskon tyttären lapsi, eli sisareni on nyt virallisesti mummo :) Häntä ei kutsuta mummoksi mutta sehän hän on, aika ihanaa! Onnea pienelle Darin-pojalle ja hänen vanhemmilleen <3
Kakku oli kaikessa yksinkertaisuudessaan kuuden kananmunan pohjalla, väliin laitoin omatekemää ruusunpunaista omenahilloa ja vaniljarahkaa. Koristeet tein etukäteen vaahtismassasta. Oikein ihania nimiäsijuhlia siskon perheelle.

Jussi-juhlaa ja sateen pitoa

Olipahan sateinen juhannus! Ihan muutaman kerran aurinko yritti pilkottaa pilven takaa mutta pilvien ylivoima oli massiivinen ja ne peittivät pikkuruisen aurinko-poloisen alleen. Esteri sen sijaan ei antanut siunaaman rauhaa juhannusjuhlijoille vaan muistutti takalistonsa valtaisasta koosta ja ehtymättömistä vesivarastoistaan. Kyl mie sanon....olipahan kostea viikonloppu ja ihan vaan taivaalta tulleen nesteen muodossa.
Lapset viis veisasivat sateesta, päinvastoin aina kun sade yltyi, ipanat juoksivat kiljuen veteen. Riehuivat kuin mielipuolet ja väittivät veden olevan lämpimämpää sateella. Kovin sinihuulisia kavereita sieltä järvestä nousi aina välillä saunaan lämmittelemään.


Yllä olevassa kuvassa nuorimmaiseni näyttää mallia, ettei sade haitaa yhtään vesileikkijää.

Oma juhannuskokkokin saatiin aikaiseksi, kun tämä samainen veijari oli päättänyt ala-asteen loppumisen kunniaksi polttaa kaikki vanhat koulukirjansa. Siinä se tieto ja taito paloi ilmiliekeissä taivaan tuuliin :)Me siskojen kanssa keksittiin ryhtyä kokoamaan uutta grilliä, pojat ne vaan nauroi meille!! Huutelivat kannustavia kommenttejaan siitä, milloin oli makkarapaketin eräpäivä ja minkä vuoden juhannuksena niitä päästäisiin griillaamaan. Siitäpä suivaantuneina saimme aimo annoksen girl power-energiaa ja kas, aivan kohtapa päästiin jo rillaamaan!!! Kyllä ne poijjaat sitten kehuivat meitä loppuillan! Oli meinaan semmanen "Ikea-kirstu" se grillipaketti. Oli muutama mutteri ja nippeli poikineen mutta me selvitettiin tää rasti komeesti 6-0 likoille!!

Siskot <3
Terhi-sisko esittelee uutta grilliä :) Pähee!!

Mölkkymatsit ja sanomiset kuuluivat grillailun ohella illan ohjelmaan ja klo 20.00 Verlassa sytytettiin kokko, jota lähdettiin porukalla katsomaan. Komeetahan se on aina ja väkeä oli paljon.Kunnes taas ensi vuonna! Keskikesän juhla on tältä vuodelta paketissa ja ihmisten kesäloma-aika parhaimmillaan. Toivotaan hieman lämpimämpää keliä tästä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti