sunnuntai 19. elokuuta 2012

Harley-kakku
Tämmösen sitten eilen pykäsin. Tilaus tuli kuvan kera ja muita vaatimuksia ei ollut kuin että kakku pitää tehdä Harley Davidson väreillä eli oranssi-mustana. Tarvikkeita hankin oikein isolta kirkolta asti kun siellä viime viikonloppuna olin. Välissä oli mansikkamousse (huoh, keksiskö jo jotain uutta..). Eipä silti, mansikka sopii aivan loistavasti synttärikakun täytteeksi. Kostutin kakun vaniljamaidolla ja pohjana oli 3 kääretorttulevyä (yht.15 kananmunaa). Koristeet on tehty marsipaanista. Toivottavasti maistui ja juhlat onnistuivat. Onnea Markolle!

Tänään lähden sinne sieniretkelle. Pakkaan evästä koriin, kahvit termariin ja lantsarit messiin ja eikun metsään. Eilen ilma oli suorastaan helteinen, metsässä olis voinu tulla hiki :D. Kunhan tänään ei sada, on keli  täydellinen metsäistä retkeä ajatellen. Toivottavasti emme törmää metsän eläviin...tarkoitan niillä myös hirvikärpäsiä ja kasijalkaisia öttiäisiä, jak! Mukavaa päivää kaikille, tässä vähän retkimusaa 
Tämä kakku-postaus ois vaatinu ehkä enempi semmasta rokettirolli-musaosastoa mutta miepä luulen, että juhlakalulla ja hänen kaiffareilla on tukanjuuret eilisistä pippaloista sen verran hellinä, että toi nalle-biisi hivelee mukavasti kavereitten armasta otsalohkoa, heh! Kyllä se siitä lähtee...6 kommenttia:

 1. Pähee kakku! Kuulen jo harrikan pröpötyksen päässäni heh. Mä en noista täytteistä kauheesti tiedä, mut väri maailmaan (oranssi) vois sopia lakka tai aprikoosi? Kivaa metsäpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, lapsetkin eilen mietti et voisko sen mansikkatäytteen värjätä oranssiksi, hih. En sitte ruvennu....vettä satoi mut oltiin satsattu tohon eväspuoleen niin nautittiin Pop-Up-tyylisestä takapaksi-ravintelin antimista :D)
   Saatiin me vähän niitä kanttiksiakin.

   Poista
  2. Pop UP ravinteli takapaksilla torille myymään kaakkuja ja kaffeja immeisille. Olisko ideaa?

   Poista
 2. No ei ollenkaan pöllömpi idea. Pop UP a`la Jaanan Kakkupuoti! Sie oot hauska.

  VastaaPoista