torstai 6. syyskuuta 2012

Kiitos-kakku töihin


"On aika hiljaa kiittää
ja kättä puristaa.
Nyt meidät yhteen liittää
vain muistojemme maa.
Jäi jälki sydämiimme,
jälki unelmiin.
Teille laulan nyt: näkemiin!"
-Anna-Mari Kaskinen-

Näin päättyi eräänkin hoitsun taival vanhassa työpaikassa ihan vallan kyyneliin. Minun tiimin tytöt olivat hankkineet lahjakorttia Pentikille, kukkia ja korttia ja itkuhan siinä sitten tuli heidän kauniita sanoja kuunnellessa. Jalat ihan tärisi, kun yritin pidätellä kyyneliä! Vaikka turha mun on niitä kyyneliä pidätellä kun Lassietakaan en voi itkemättä tv:stä katsoa. Perus-Pertti-lälly-leffan katsomiseen tarvitsen kilon Nessuja. Elokuvien jäähyväiset tai taivaan portille siirtymiset ovat ihan tuu mats foor mii. Saatikka sitten in real life. En tiedä mistä moinen herkkyys tulee. Ei se tietenkään pahasta ole, jos vaan nuppi kestää kaiken sen korvasienimäisten aivojen kaikenmaailman asioiden vatkaamisen. Ja varsinkin kun se vatkaaminen alkaa yleensä iltasella ja yön pimeinä tunteina asiathan saavat aina vallan mielenkiintoisen kokoisia mittasuhteita. Noh, aamulla on sitten kiva "hyvin nukutun" yön jälkeen lähteä pirteänä työmaalle. No niin, palataanpa taas itse asiaan...

Ihan omasta tahdosta vaihdan työpaikkaa asenteella; vaihtelu virkistää. (En siis edellisen kappaleen sisällön  takia, hih) Ikävä jää mahtavia ja ihania lähimpiä työtovereita mutta onneksi en katoa kovin kauas. Me tavataan, varmaan ja hyvin todennäköisesti melkeinpä päivittäin. Nyt lomailen hieman, pyörähdän Lontoossa keräämässä niitä Wau-factoreita ja jatkan uudessa paikassa ensi kuun alusta. Joskus täytyy pyöräyttää elämän soppakattilaa oikein kunnolla pohjia myöden, ettei pala keitokset pohjaan. Muutos voi olla hyväksi. Katson tulevaan avoimin ja aurinkoisin mielin, kaikki järjestyy, niin se menee! Ei saa jäädä tuleen makaamaan, sanosis eräskin viisas ihminen.

Vein töihin tytöille tänään tällaisen kakun, jossa oli kolme suklaista kääretorttupohjaa ja välissä omenahilloa ja suklaamoussea. Koristeet on tehty marsipaanista ja sokerimassasta. Kirjaimet on suklaasta. Tein myös hyvää kinkkupiirakkaa, jaan ohjeen myöhemmin. Toivottavasti kakku maistui tytöille töiden ja muuttohärdellin lomassa. Kaikkea hyvää heille ja tuulta purjeisiin! Hymyillään kun tavataan!

Megalomaaninen ruisku ja Mini-stetoskooppi :D

Ainiin, tää on myös jaettava. Eräs työkavereistani oli kuvaillut toiselle kakussa ollutta kuvaa näin" Siinä lukee, että Kiitos ja sitten siinä on ykkönen ja Y-kirjain", että näin! Näemme asiat hyvinkin eri tavalla, mitähän sinä näit kuvassa?

2 kommenttia:

  1. Moiks muru, mua aina pelottaa noi piikit, et tällä kertaa tuli vaan mielleyhtymä vereen ja kyynärvarressa kipuilee hih! Mä oon tällänen piikkinössö joka sit kyllä tatuoi itseään. Ohos! Ihanaa uutta elämämpolun alkua siulle <3 muutos on hyvästä.

    VastaaPoista
  2. Kyl sie oot hupsu tatuoitu nainen <3 Ja kiitos,muutokset virkistävät tuulet puhaltaa :)

    VastaaPoista