sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Haisuli ja Mörkö kakku


Rakkaan ystävän lapsien yhteissynttäreille sain kunnian tehdä tämmöisen Muumi aiheisen kakun. Hahmot valikoituivat lasten omien toiveiden mukaan ja kakku oli täysin suklainen. Olikohan peräti 15 munaa kääretorttupohjissa yhteensä, siitä riitti kyllä isommallekin porukalle. Lapset olivat kakun kuviin tyytyväisiä ja kakku oli maistunut synttärivieraille.

Lokakuu on alkanut ja uudet työt ja kujeet. Ensimmäinen viikko meni hujauksessa. Pää on aivan pyörällä mutta kuitenkin hyvällä tavalla. On hyvä pitkästä aikaa todeta, ettei tiedä mistään yhtään mitään. Haasteellisinta on olla sen oman mukavuusalueen ulkopuolella ja pakottaa itsensä opiskelemaan, kuuntelemaan, muistamaan ja oppimaan uutta. Se vaatii nöyryyttä ja itsekuria ja kasvattaa luonnetta. Ei saa olla hullunrohkea, vaan täytyy osata pyytää apua kun sitä tarvitsee. Kommunikointi on erittäin tärkeässä roolissa ja täytyy olla avoin ja rehellinen, rehellinen myös itselleen. Pienin askelin kohti suurta päämäärää mennään. Hyvillä mielin totesin perjantaina, että minä selvisin tästä viikosta. Kiitos kuuluu erittäin kärsivälliselle kolleegalle, joka jaksaa rauhallisesti opettaa ja ohjata! Yritän vastata haasteeseen olemalla mallikelpoinen oppilas. Pienikin onnistuminen tuottaa suurta mielihyvää ja auttaa jaksamaan. Työpaikan vaihdos ja päätös lähtemisestä edellisestä paikasta, tuntuu tämän viikon jälkeen enemmän kuin oikealta.
- Carpe Diem -

Tilasin muuten  Bake and Party  liikkeestä kaikenlaista kivaa viime viikolla, voin suositella. Hinnat ihan ok, nopea toimitus. Olen kerran käynytkin siellä, pieni liike mutta paljon ihanaa tavaraa, hyvä palvelu. Laitan kuvia tulemaan kunhan saan tehtyä tulosta näillä uusilla vehkeillä. Nyt lihasopan keittoon. Mukavaa viikkoa ystävät!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti