sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Traktori-kakku


Pienelle Timi-pojalle toivottiin traktorikakkua 2v.-synttäreille. Kakun väliin toivottiin mansikkamoussea ja sen täytyi olla ehdottoman laktoositon. Prismasta saa onneksi litran tetrassa laktoositonta vispikermaa, joka taipuu täytteisiin ja siitä saa kaunista pursotusjälkeä. Timin syntymäpäivien teema taisi melkolailla rakentua John Deerien ja Valtrojen ympärille. Pieni miehen alku on aivan innoissaan isoista traktoreista ja taisi saada kovasti toivomansa polkutraktorin peräkärryineen päivineen lahjaksi. Onnea vielä reippaalle pikku-miehelle!


Tapaus loman loppu

No niin, loma on silausta vaille paketissa. Lontoo oli ja on aina yhtä ihana! Lämmintä oli  + 20 astetta, aurinkokin pilkahteli lomalaisille, vaikka joka aamuinen BBC:n säätiedotus lupaili sadetta. Muutaman kerran viikon aikana sää-ukkeli yritti meitä kastella mutta olimme ukkoa ovelampia! Olimme joko matkalla jonnekin tai sitten satuimme sisätiloihin. Kävimme Kew Gardenissa ihailemassa englantilaisten puutarhojen aatelia, Wiltshiressa ihmettelemässä muinaista Stonehenge monumenttia, Portobello Roadilla tekemässä antiikkilöytöjä ja Camdenissä sukellettiin boheemimpaan maailmaan marketilla ja kirpputoreilla. Keskustassa tehtiin hyviä löytöjä pienillä ihanilla kujilla ja ihasteltiin Piccadillyllä ihmisvilinää. Ajeltiin huvikseen metrolla sinne ja tänne, esimerkiksi King`s Cross asemalle Harry Potterin taikamaailmaan. Piti siellä ne pakolliset kuvatkin ottaa, tiedättehän sen Platform 9 3/4? Yhtenä iltana lähdettiin kuvaamaan Tower Bridgea iltavalaistuksessa. Komea silta-vanhus näytti aivan prinsessalinnalta huikeassa ilta-asussaan. Kaikenlaista hassua sattui ja tapahtui reissussa kun ollaan mutta kuluneen viikon nauruterapialla jaksaa taas pimeissä syksyilloissa vaeltaa. Välillä tirskahtelen yksikseni, kun muistan jonkun hassun jutun matkalta. Täytyy ryhdistäytyä ensi viikoksi työeloon, ei ihan sovi repeillä tuolla asiakaspalvelussa :) Ihana loma, KIITOS matkaseurueelle <3 <3 <3 tässä sydän jokaiselle. Kunnes taas! Minä, matkanjärjestäjä ryhdyn taas pohtimaan vaihtoehtoja ja mietitään minne sitten seuraavaksi? Lontoo on siitä ihana, että vaikka siellä kävisi jatkuvasti, siellä on aina tekemistä, näkemistä ja joku nurkka nuohoamatta. Enkä kyllästy koskaan lempipaikkaani Camdeniin, saati Notting Hilliin ja Portobello Roadin rentoon tunnelmaan. 

Huomenna arki astuu eloon. Arki tulee aina, sanoo armas anoppini. Töihin olisi lähdettävä vaikka kuinka mukava olisi jatkaa lomailua. Tässä nykyisessä työssä on se hyvä puoli, että lomalle voi jäädä huoletta tai ilman tunnetta että jäikö joku homma kesken. Pää tyhjenee työasioista samaan aikaan kun suljet työpaikan oven perässäsi. Lomaltapaluukaan ei tunnu niin raskaalta, koska työasiat eivät todellakaan lähde mukaan kotiin. Tervetullutta vaihtelua edelliseen työhöni verrattuna.

Mutta nyt mieleni tekee jotain sitruunaista ja raikasta, joten kokeilen Kew Lime Pieta, katsotaan mitä siitä tulee. Jaan ohjeen kanssanne, jos onnistun. Limeä ei ole kuin yksi, joten joudun tekemään piiraan sitruunoista? We will see how it turns out. Kutsuin vanhempani kahville, joten nyt; ensi kertaan te rakkaat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti