Nyt on tainnut paakari juuttua taas aiheeseen, nimittäin suklaatiin.
Tämä ohje on pakko jakaa, oli meinaan sen verran hyvää. Löysin tämän netin kautta mutta ohje on ollut ainakin Yhteishyvän sivuilla joskus muinoin.
Ei pidä säikähtää ohjeen pituutta, se on oikeasti ihan helppo!! Ja hyvää, nami!
Kaksiväriset browniet:
25-30 palaa
Suklaataikina:
300g taloussuklaata
200g margariinia
2dl sokeria
4 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
1tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
Tuorejuustokerros:
300g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 kananmunaa
2 rkl vehnäjauhoja
Voiteluun:
1 rkl margariinia
Koristeeksi:
50g valkosuklaata rouhittuna
Voitele kulmikas (20cm x 30 cm) vuoka. Sulata rasva kattilassa ja lisää suklaa paloina. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jäähtynyt suklaa-margariinisula. Yhdistä jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sekoita ne taikinaan. Kaada taikina vuokaan. Valmista tuorejuustokerros. Notkista juusto ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Nosta seoksesta nokareita suklaataikinan päälle. Tee haarukalla aaltoja taikinan pintaan niin, että suklaa- ja tuorejuustokerros sekoittuvat kevyesti. Kerrosten ei ole tarkoitus sekoittua kokonaan. Paista kakku 175-asteisen uunin keskitasolla 35-40 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä pehmeän kosteaksi. Jäähdytä kakku hyvin ja leikkaa se ruuduiksi. Halutessasi voit koristella browniesit rouhitulla valkosuklaalla.
Paistoin kakun aika isossa leivinpaperilla vuoratussa lasagnevuoassa. Totesin vain, että jos minulla olisi ollut astetta pienempi vuoka, kuten ohjeessa neuvottiin, olisi brownies-paloista tullut paksumpia. Tosin nämäkin, hieman matalammat palat olivat ihanan muhevia ja meheviä.
Tuoteseloste:
Kaloreita: reippaast ja ronskist
Proteiinia: juu on
Rasvaa (g): no totta maar
Kolesterolia: no vissiin
Hiilihydraattia: kyll`on
Suolaa: ei kyll`oo
Eli nauttikaas toverit elämästä ja maukasta viikonloppua kaikille!
T:Jaanan Kakkupuoti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti