perjantai 30. syyskuuta 2011

Uusi päivä, uusi ilmeLontoo 2011, olihan meillä siellä niitä herkutteluhetkiäkin ja aikas paljon olikin, röyh:

   
Big Ben

Piccadilly


Niin on palattu helteisestä Lontoosta aurinkoiseen Suomen syksyyn. Loma oli aivan ihana ja rentouttava, sydämeni sykkii Portobello-roadille ja Camden Townille. Kuten tyttäreni ihanasti totesi lähdon hetkellä: " On pakko lähteä, jotta voi palata takaisin." Nuorta viisautta <3

Sillä aikaa kun paakari ihmetteli suuren maailman meininkiä ja tallasi Beatlesin jalanjäljillä Abbey Roadilla, taiteilija ystäväni stailasi Kakkupuodin sivut uusiksi. Voi sitä ilon ja onnen kuplivaa tunnetta sydänalassa, kun vihdoin kurkkasin sivuilleni, kiitos Carita ja Retrock . Käykääpä kurkkaamassa hänen blogiaan, tämä nainen on nero ja äärettömän lahjakas monella tavalla!

Toivottavasti pidätte uudesta ilmeestä, itse ainakin sain uutta potkua leipomustouhuihin. Kakkukuvia siis tulossa, tässä muutama fiilistelykuva Lontoon matkalta, see ya mates!

Camden Town

Tower Bridge

Portobello Road

My Johnny

London Eye

Abbey Road

Not funny at all..

At Buckinham Palace
Ja kiitokset vielä ihanalle ja huippuhauskalle seurueelle mukavasta matkasta, till next time!

2 kommenttia:

 1. Ihania matkakuvia, kiitos kun jaoit :) ja tattista vaan myös "hehkutuksesta", neroudesta en niin tiiä. Käytin muuten taustalla valmista pohjaa ;)

  Lontoo näyttää ihanalta ja aurinkoiselta, perässä mennään. Tulko maisteltua paikallisia paakelseja ja muita herkkuja?

  VastaaPoista
 2. No mutta siehän olet nero, no question about it!!
  Ja paakkelsseja maisteltiin, tosin ihan noi englantilaiset kakut ei ole mun makuun, ovat kuivia. Eli moni kakku päältä kaunis-sanonta pitää tässä paikkansa, koreita ovat kyllä. Starbucks-kahvila käynti ainaskin kerran päivässä piti makeannälän loitolla ja jäätelö oli erinomaisen hyvää ja sitä syötiin paljon, olihan siellä huima helle!
  Eli tervemenoa Lontooseen, siellä on ihmisen hyvä olla!!

  VastaaPoista