tiistai 6. syyskuuta 2011

Winx-kakku

Winx, Roxy
 No johan nappas. Tilaus tuli, Winx-kakku, siis mikä Winx? Onneksi mulla on tytär. Hän opasti mut tähän ihmeelliseen taru-keijujen maailmaan, mie oon NIIN eläkkeellä!!! Ei siis mtn käsitystäkään noista tämän päivän tyttösankareista ja tarumaailman olioista?! Noh, onneksi on siis se tytär ja intraneetin ihmeellinen maailma, jonka syövereihin siis jälleen kerran uppoudutaan ja otetaan selvää, jos ei kert eläkeläiselle ekalla aukee...

Mun omassa lapsuudessa ( aikana, jolloin rakennettiin pyramideja ja kirjoitettiin sulkakynillä ;D) ainut tyttö-sankarihahmo oli Peppi Pitkätossu ja Peppiä ei kyl voita kukaan! Peppi, siis koko nimeltään PeppiLottaSikuriinaRullakatriinaKissanminttuEfraimintytär Pitkätossu, on edelleen ihan kunkku. Ja sitäpaitsi oikee ihminen, tyttö ja pistää rosmot kuriin suit, sait ihan vaan omin voimin :D Okei, no ehkä se saa vähän apua Herra Tossavaiselta ja Pikku-Ukolta mut silti se on maailman vahvin tyttö, ever!

No mut sitten siihen Winxiin. Wikipedia kertoo heistä seuraavaa: Winx kertoo nuorista tyttökeijuista, jotka käyvät maagisessa ulottuvuudessa keijukoulu Alfeaa. Myöhemmissä jaksoissa he seikkailevat myös fiktiivisessä Maassa.

Winx-tyttökeijuja on useita mutta tämä kyseinen, josta kakku haluttiin oli nimeltään Roxy.

Roxy
Wikipedia jatkaa vielä: Roxy on Maan viimeinen keiju ja kotoisin gardeniasta. Hän on eläinten keiju. Roxy ymmärtää eläimiä täydellisesti ja kykenee vaihtamaan niiden kanssa ajatuksia paremmin kuin monien ihmisten.
Roxy pitää eläimistä erittäin paljon ja hän on useimmiten iloinen ja pirteä. Roxyllä on lemmikkikoira, Artu.

Ja tähän lisättäköön, että tyttären läsnäolo kuvan piirtämishetkellä oli tärkeä, koska hän sanoi mulle et: "Äiti, sun pitää lisätä semmasia tassunjälkiä noihin siipiin, ne kuvaa niiku koiran tassunjälkiä kun toi Roxy on eläinten keiju!" Noh, minähän söpsöttämään niitä tassunkuvatuksia välittömästi siipiin, tuskin kukaan edes huomasi niitä, mut eihän Roxya voinut ilman tassuttelujälkiäkään jättää, silt ois voinu mennä keijuvoimat tai jotain... :DD


Kakussa oli 6 munan suklainen kakkupohja + 4 munan suklaisesta kääretorttupohjasta leikattu extrakerros. Tämä lisäkerros siksi, et pelkäsin, ettei pelkkä 6 munan kakkupohja riitä. Tosin näin kakusta tuli korkeampi ja piti vähän väliä testailla, mahtuuko kakkukupu kiinni ja onneksi se mahtui, jeii. Toiveena oli toosi suklainen kakku, joten toteutin kakun kuten aikaisemmin valmistamani rokki-kakun. Eli kostutin kakun omenamehulla, väleissä oli omenahilloa ja suklaamoussea, joka ainakin omasta mielestäni komppasi erinomaisesti.

Kuvan olen maalannut marsipaanille elintarvikeväreillä ja pursotukset ovat Hyla-kermaa ja ne on värjätty tyttömäisesti violetilla elintarvikevärillä eri sävyin. Käytin Städlerin leveämpää koripunostyllaa ja isoa tähtityllaa reunapursotuksiin.

Kakku oli maistunut makoisalta ja juhlat olivat onnistuneet.
Lämpimät onnittelut vielä huippu-suloiselle Annille! 
Ja kiitos Winx-tietämyksen lisääntymisestä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti