lauantai 24. syyskuuta 2011

Minni Hiiri-kakku

MINNI ON VAAN NIIN IHANA!

Ihanaa kun sain taas tehdä Minni-kakun, olen Minni-fäni. Ja nyt valitsin vielä kuvan, jossa Polka-Dot mekko on erityisen suuressa roolissa.


Kakku tuli 3-vuotiaan, ihanan pikku-neidin syntymäpäiville ja hän oli toivonut, että kakussa olisi Minni...tai Niisku-neiti...tai sitten kun hän oli meillä kylässä hän toivoi, että kakussa olisi Nalle Puh...tai Nasu...tai Möhköfantti...ei sillä kuvalla niin väliä ole kunhan serkku (tyttäreni) tekee sen kakun!!!!! Hih.

No näinhän me sitten "sovittiin". Pikku-neidin äiti sitten vahvisti, että Minni it is :D
Kakussa oli:

6 munan kakkupohja

Kakku oli kostutettu vaniljamaidolla

Väleissä oli mansikkasurvosta ja 
valkosuklaamoussea

Kuva oli maalattu elintarvikeväreillä marsipaanille

Kukkakoristeet oli marsipaania ja keskustat helmiäisen värisiä sokerihelmiä

Pursotukset on tehty Flora-vispillä ja nro 12 tähtityllallaKakku oli melkoisen makoisaa. Mansikkasurvos komppasi hyvin erittäinkin makeaa valkosuklaata mutta ei se valkosuklaakaan niin makeaa ollut tuossa mousse-muodossa, ihan älyttömän hyvä sotkotus. Hyvää oli vaikka itte sanonkin ja juhlat oli älyttömän kotoisan mukavat, niinkuin tässä samaisessa huushollissa on aina ollut. Emännän omatekemät leivonnaiset juhlapöydässä oli aivan älyttömän makoisia, sieltä taas yhden reseptin "lainasin" ja sen teille ystäville vielä laitan jakoon kunhan ehdin.

Ja oikein paljon vielä onnea ihanalle, suloiselle 3-vuotiaalle pikku-Saaralle <3

Nyt paakari lähtee lomalle lompsis, London calling! 
Cheers mates and see ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti