sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

ValmistujaiskakkuPikainen valmistujaiskakku ex-pomolle, ONNEA vielä upeasta suorituksesta! Kakussa oli seitsemän munan kakkupohja ja väleissä mansikkamousse ja kostutus vaniljamaidolla. Koristeet ovat marsipaania ja sulatettua suklaata ja päällinen Flora Vispyä.
Ja olen ilmeisesti käyttänyt kaiken tilan, joka tänne blogiin on valokuville asetettu, eli en saa nyt ladattua tänne enempää kuvia. Ilmeisesti pitää odottaa muutama päivä?! So, we`ll wait then.

Kevätmietteitä

Tällä viikolla on taas mennyt lujaa. Kakkutilauksia satelee Kakkupuotiin, toukokuu lähestyy ja kiivas juhlabuumi on aluillaan. Saimme täksi viikonlopuksi vieraaksemme myös ihanan karvakorvaisen lainakoira-Masin. Ihanaa oli palata perjantai-iltana rimpsalta kotiin, kun karvakuono oli ovella vastassa ja heilutti iloisna häntää ja sain kotiinpaluuni kunniaksi märkiä suukkoja. Sanoin ystävilleni, ettei meidän huushollin vanha "karvakorva" ole enää aikoihin iloisna tullut ovelle vastaan kun palailen iltariennoiltani kotiin. Makuuhuoneesta kuuluu vain sikeää kuorsausta :D

Työpaikallani pidettiin tällä viikolla kehityskeskustelut ja sain hyvää palautetta sekä pomoltani että työkaveriltani. Tunnehan oli moisen suitsutuksen jälken varsin muikea ja edelleen, vaikka moni suhtautui työpaikanvaihdokseeni kovinkin epäilevästi ja suorastaan ihmetellen, olen todella tyytyväinen. Kuunneltuani perjantaina ystävien tilitystä työkiireestä, riittämättömyyden tunteesta ja sijaisreservin puutteesta ja heidän ajatuksiaan työpaikan vaihtamisesta, olen entistäkin tyytyväisempi päätökseeni. Minulla on työrauha, ihana pomo, joka kuuntelee ja huolehtii alaistensa asioista ja tarpeista. Työpäivän jälkeen työpöytäni on aina puhdas eikä työasiat lähde koskaan mukaan kotiin! Asiakkaat ovat mukavia ja pieni asema tekee työpaikan ilmapiirin kodikkaaksi. Ja parasta kaikessa on loistavat työajat, en voi valittaa. Jää aikaa kaikelle muulle tärkeälle, josta saa voimia. Jos yhdellä sanalla pitäisi kuvailla asiaa niin se olisi; mielenrauha.

Poikani Jellonamieli on taas viikon aikana kunnostautunut siivousasioissa. Hän taitaa olla kovin tykästynyt tuohon testaamaansa Hooveriin ja on päässyt tälläkin viikolla sitä siivouskaapista ulkoiluttamaan monasti. Kävi nimittäin niin, että päivänä eräänä tulin töistä kotiin ja kaverit L ja A tekivät lähtöä Teskalle (paikallinen touhumesta ulkoilumielessä) ja jotenkin äidinvaistoni haistoi palaneen käryä ilmassa. Pojilla oli mahanalukset täynnä jalkoja ja meininki oli kummallisen vilkasta ja olin kuulevinani jännää kiherrystä. Menin sisään ja pojat autotalliin pyöriä hakemaan, kun jo eteisen lattialla ja yläkertaan menevillä rapuilla oli "jotain märkää". Keittiön lattiaa oli yritetty pyyhkeillä tuloksella, että tätä märkää ainetta oli jokapaikassa ja lattia oli lähmitty tahmeaksi. Wc:n puolella sama homma ja rappusilla oli tippaa siellä täällä. Painuin silmänräpäyksessä ovelle ja avasin ääneni ja kutsuin ( hyvin lievä ilmaus äänenkäytön tasosta!) pojat sisään tapausta selvittämään. Ennen kuin sain kaverit sisälle, oli L kadonnut perävalot vilahtaen omille teilleen ja A, eli rakas jälkikasvuni jäi asiaa selvittämään. Kaverukset olivat siis lähdössä teskalle pyöräilemään ja olisivat ottaneet simaa juomisiksi mukaan mutta sima-pullopa teki tempun terävän ja litran pullo lopsahti keittiön lattialle ja sitä sitten "siivotessa" (talouspaperia meni ilmeisesti täysistä roskapusseista päätellen muutama rulla?!) pojat lähmivät paikat todenteolla. Yritys ja ajatus tietysti hyvä mutta jälki ei ihan vastannut tarkoitusta. Siitä sitten kaveri pääsi pesemään lattiat yläkerrasta alakertaan, wc:n siivosi ja huuteli innoissaan vessaharjaa heilutellessaan kuinka kivaa homma oikeesti olikaan. Äänessä olin kuulevinani lievää sarkasmia ;D Imuri on käynyt ahkerasti myös muina iltoina kun kotiintuomisiksi on saatu kilotolkulla hiekkaa. Kaiffarit kun käyvät läheisellä hiekkakuopalla heittämässä voltteja ja temppuja ja joka tasku, kolo ja ihonpoimu on sen jälkeen täynnä hiekkaa. No, on sitä imuria toinenkin lapsi tällä viikolla päässyt käyttämään. Tytär kinusi viikkorahaa ja laitoin sen hommiin, siivosi mun Freddy-Fiestan sisätilat ja pesi mun polkupyörän. Lapsityövoiman käyttöä parhaimmillaan :)

Tänään lähdetään porukalla katsomaan Studio Dance Pitin kevätnäytöstä. Tytär tanssii siellä nykytanssia ja odotettavissa on mieletön show, oikein innolla odotan iltapäivää ja näytöstä! Nytpä taidan sulkea tämän lootan ja mennä haravoimaan pihaa. Aurinko paistaa ja naapuritkin ovat ulostautuneet, päivitellään kuulumisia porukalla ja ihmetellään kevättä. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti