perjantai 26. elokuuta 2011

Roketti roll

Ja jottei elämä olisi tylsää, lähtee paakari tänään joraamaan. Kaupunkiin saapuu englannin ihme, Matchbox. Ja niille, jotka ihmettelevät että mitäs ihmeellistä siinä nyt on jos jostain kyläkaupasta saa englantilaisia tulitikkuja, korjattakoon: kysymyksessä on orkesteri nimeltään Matchbox. Soittavat kovaa ja napakkaa roketti rollia ja tämänkin tytön menojalka alkaa siis vipattamaan.


Koska ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, päätin leipasta teemaan sopivan kakun. Meille tulee vieraitakin ihan tuolta pikitien päästä, isolta kirkolta ja ajattelin kahvit keittää ja kakkua tarjota. Laitoin vielä väliin oikein suklaamoussea, että olisi makoisaa.


Kakussa on kuuden munan suklainen kakkupohja, väleissä omenahilloa ja suklaamoussea, kostutin kakun omenamehulla. Pursotuksista tuli hmm, melko juhlavat mutta paakari ei tavoistaan pääse!
Olkoon illan teemana vaikka:  Once Teddy, always Teddy!


Oikein mukavaa iltaa kaikille muillekin rockabillyn ystäville. We are the Midnight Dynamos!

4 kommenttia:

 1. Aivan MIELETTÖMÄN hieno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kunpa pääsis vielä maistamaan;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!!!
  Makoisaa oli, myös dagenefteriin sopivaa :D

  VastaaPoista
 3. Suussa sulavan herkullista! Kiitos <3 kyllä kelpasi lähteä Matchboxin keikalle, kun oli kakkua kuvussa. Toimii siis ennen juhlaa ja juhlan jälkeisenä aamuna (söin myös aamupalaksi kakkua ja rokkihotellin nakkeja).

  VastaaPoista
 4. Rokkihotelli on maineensa arvoinen, anything and everything can happen :D
  Mutta hyvä että rokkikakku oli maistuvaa!

  VastaaPoista