sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Angry Birds possu-kakku


Tämä viikonloppu olikin yhtä kakku-juhlaa, synttäri- ja ristiäiskakkuja tuli väännettyä. Tämä kakku meni pikku-Jamin lauantaisille Angry Birds-teemaisille synttäreille. Kakku oli (puhutaan nyt menneessä aikamuodossa, koska kakku on todistettavasti jo syöty :D) laktoositon ja gluteeniton ja välissä oli vanilja-mango mousse. Päällisen tein marsipaanista. Toivottavasti Jamin synttärit oli tosi kivat ja kakku maistui makoisalle. Onnea vielä Jamille!


Huhheijaa, kyl on ollut kaikenlaista taas liikkeellä. Kiirettä pukkaa mutta ihan hyvällä tavalla. Ei ole paljon tarvinnut Nukku-Mattia iltaisin odotella, sen verran väsy on rva ollut kaikesta puuhastelusta. Olohuoneen ja keittiön kalusteiden uudelleen värjäys alkoi ja jäi jumiin leipomusten alle ja kalusteet saavat uudeen hienon pinnan noin vuonna nakki ja makkara. Projekteja on nyt niin monta yhtäaikaa käynnissä, että nyt mun turnajaiskestävyyttä koetellaan! Kyllä se siitä kun vähän potkii.



Kävin äsken ystävän kanssa pitkällä kävelylenkillä metsässä ja paranneltiin maailmaa jutustelemalla ja kuulumisia vaihtamalla. Pitkästä aikaa keli oli täydellisen kohdallaan ja ihminen oikein hinkui ulos. Automatkalla kaverin tykö satoi vähän vettä ja ajattelin, että lenkkeily taitaa jäädä haaveeksi mutta keli parani yllättäen. Rensselit päälle ja menoksi. Metsässä aurinko pilkisteli puiden välistä ja lämmitti poskia. Kostea sammal tuoksui suorastaan huumaavalta ja ilma oli täynnä happea. Loistava mäkinen maasto antoi mahdollisuuden kerrassaan mahtavalle luomu-intervalliharjoitukselle ja sydän jyskytti rinnassa rytmikkäästi. Keuhkoissa kirveli liikunnan riemu ja hengityskin höyrysi mukavasti. Ihana ilma ja hyvä seura teki tehtävänsä, taas jaksaa paahtaa. Metsä ja polun pohja oli kaikesta syksyn sateesta pehmeä ja ainoastaan kerran jäin mutaan jumiin. Upposin mutavelliin nilkkoja myöden mutta ei se tahtia haitannut. Sammaleisiin pyyhittiin tossuista suurimmat mutakökkäreet ja matka sai jatkua. Bongasin matkalla niitä siskoni himoamia sieniä, lampaankääpiä. Täytynee soittaa hänelle ja antaa vinkki-vitonen.

Eilisillasta vielä sen verran kerron, että perheen isompi mies lähti soittokeikalle paikalliselle autoharrastekerholle ja pienempi mies lähti kaverille yökylään. Meillä oli siis tiedossa tyttären kanssa tyttöjen ilta, joka sisälsi mättöruokaa meksikolaisittain ja runsain määrin irtokarkkeja ja illan leffana tietysti Johnny Deppiä. Noin puoli tuntia leffan alusta olin sohvalla täydessä unessa!! Mie oon NIIN eläkkeellä.

Asiasta viidenteen, käykääpäs tutustumassa seuraavaan sivustoon: HelmiDeli . Sieltä löytyy ihania helmiä ja kauniita kiviä ja tarvikkeita harrastajille ja tilauksesta saa vaikkapa upeita avainkaulanauhoja. Tilasin itselleni uusiin työvaatteisiin mätsäävän avainkaulanauhan, alla kuvassa. Aivan ihana, eikö?!
Nyt ei muuta, täytyy lähteä vielä maalaamaan...nähdään ja kuullaan taasen, se on Moks!



2 kommenttia:

  1. Nöf, nöf magee kakku ja upee koru :) tykkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Röh, röh! Ilolla saan tuota kantaa, aivan huippu-ihana!!! Kiittis vinkistä!

      Poista